Witaj, Raiderz.
Miło mi Cię powitać w naszych czterech progach. Mam nadzieję, że uda Ci się przełamać tamtą passę — co prawda krytyka jest konieczna, ale koniec końców też pomocna autorowi, bo nawet jeśli nie wskaże bezpośrednio, jak „naprawić” utwór, to z pewnością pokaże, jakie są oczekiwania społeczności względem zarówno treści, jak i formy. Na tę chwilę wszyscy zaczynaliśmy w SCP, więc chyba stosowne jest, bym dodał: „Witaj w klubie!”. :)
A i chętnie dowiem się, co ukrywasz w szufladzie, bo, szczerze mówiąc, stare pomysły często zaskakują mnie tym, jak sporo można z nich odzyskać i przekuć coś zdecydowanie zasługującego na publikację — mówię to jako czytelnik, który na SCP kilka razy miał przyjemność czytać „zmodernizowany” utwór wstawiony przez osobę piszącą wcześniej do szuflady.
Co do piwa: ostatnio uwarzyłem (z ekstraktów, bo nie jestem jeszcze takim kozakiem, by zacierać :)) warkę nowozelandzkiego ale, które teraz sobie leżakuje, więc chętnie wymienię się doświadczeniami.
Do przeczytania! :)
PS Tylko daję znać, że z uwagi na słowo „raid” w Twoim nicku niektóre osoby mogą go mylnie interpretować.